Sandy & Bentley

Tänään pennut ulkoilivat ensimmäisen kerran. Kaikki olivat reippaita ja uteliaita. Pennut ovat myös sisällä juosseet joka päivä vapaana. Meno silloin on ollut todella villiä. Painoa pennuilla on tällä hetkellä reilusta kolmesta kilosta 3,9 kiloon. Tällä viikolla pennut saavat kolmannen matokuurin. Kaikkien kynnet on leikattu ainakin kerran. Beeda antoi leikata kaikki kynnet ekalla yrittämällä, Bruno kahdessa erässä ja Blenda muutaman päivän aikana. Luonne eroja löytyyCool mutta kaikki pennut ovat kovia leikkimään, sosiaalisia ja reippaita.

Vajaan viikon päästä pennuilla on eläinlääkärin tarkastus ja sirutus. Sen jälkeen pääsen tekemään sähköisen rekisteröinnin loppuun. Saman viikon loppu puolella pennut lähtevät uusiin koteihin. Se tuntuu haikealta.

Laitoin muutaman kuvan 4 viikon ikäisistä pennuista. Pennut saivat eilen toisen matokuurin. Kaikki pennut syövät hienosti ruokaa ja juovat vettä. Sandy kuitenkin imettää pentuja edelleen paljon. Pennut harjoittelevat leikkejä, mutta nukkuvat edelleen valtaosan päivästä. Tällä viikolla pennut ovat tavanneet monia uusia ihmisiä ja näyttää siltä, että kaikille pennuille on tiedossa ihana koti varsin läheltä kotiamme. Eläinlääkärin tarkastuksen ja sirutuksen sain varattua joulun ja uuden vuoden väliin, jolloin pennuilla on ikää 6,5 viikkoa.Luovutusta olemme alustavasti miettineet Loppiaisen tienoille.

Pentujen painot tänään:

Blenda 2,5 kg

Beeda 2,5 kg

Bruno 2,1 kg

Tämän tarkemmin painoja ei enää saa Cool