Pentublogi Noomi&Taavi

9.1. 2014 pentuelämää

Pennut saivat terpeeksi pentulaatikosta ja valloittivat koko kodinhoitohuoneen ja arkieteisen. Ei auta kuin purkaa laatikko vintille. Luulin, että pentujen liikkuminen on edelleen hidasta ja hiukan kömpelöä, mutta väärässä olin: liikkumatilan suurentuessa myös liikkeet ja vauhti suurenivat. Nyt sitten oikein juostaan ja leikitään, välillä kellahdetaan nukkumaan kaappien alle, emän pedille tai uusimpana emän kuljetusboxiin. Se onkin suosituin nukkumapaikka, oikea luola luolakoiralle :)

Kun liikkuminen sujuu jo hyvin, aloittelemme ulkoiluharjoitukset viikonloppuna, mikäli sää sen sallii. Jos on kovin kylmää tai kovin märkää, en uskalla pentuja ulkoiluttaa. Täytyy muutenkin ulkoilla hyvin lyhyitä aikoja kerralla pakkassäällä.

Noomi imettää pentuja vielä todella usein ja tällä hetkellä tuntuu, ettei imettäminen Noomia edes häiritse. Kuivamuonaa (kylläkin märkänä) on myös tarjolla joka päivä ja kaikki pennut sitä osaavat kyllä jo syödä.

Varasin pennuille eläinlääkärin tarkastuksen ja sirutuksen ensi viikon tiistaille 14.1. Toivotaan, että kaikki on kaikilla hyvin. Sen jälkeen teen pentueilmoituksen kennelliittoon ja toivotaan rekisteripapereita saapuvaksi ennen luovutusta. Ainakin viimeksi paperit tulivat todella nopeasti.

Viikonloppuna olemme yhden yön reissussa, mutta saamme taas pennuille luottohoitajan ja ehkäpä uusia laadukkaita kuvia :)