Pentublogi Noomi&Taavi

Ensimmäinen Blogipostaus 28.10.2013

Noomi oli Taavin luona Saarijärvellä 6.10.-11.10. Noomi ja Taavi tulivat oikein hyvin juttuun keskenään ja ensimmäinen astuminen tapahtui heti 6.10. Tästä päivästä laskettuna pentujen pitäisi  syntyä 7.12.2013. 

Noomia on ruokittu barffaamalla, mutta tiineyden takia siirrymme 11.11. alkaen Royal Canin Starter mother&babydog ruokaan. Näin siksi, että pentujen ruokinta on helpompaa ja turvallisempaa kuivamuonalla. Olen sen verran aloittelija sekä kasvatustyössä että barffaamisessa, etten uskalla yhdistää näitä kahta taitolajia. Samalla viikolla kun Noomi siirtyy tiineen koiran ruokaan, saa se myös matokuurin.

Olemme miettineet pennuille nimiteemaa. Vuosi sitten syksyllä lapset nimesivät pennut sääilmiöiden mukaan. Tällä kertaa perheen kalamiehistä isompi ehdotti pentujen nimeämistä uistimien mukaan. Pitihän se ottaa tällainen mahdottoman hyvä ehdotus tosissaan ja niinpä nimivaihtoehtoja tulee tässä:

Tyttöpennut: Abu, Hilo, Lotto, Utö, Mepps, Vibrax, Proviisori, Bomber, Jurmu, Emma, Aave, Rebel, Kopsu

Poikapennut: Bete, Toby, Kosto, Salamander, Lätkä, Haku, Reflex, Professor, Nils Master, Spearhead, Krokodil, Storm, Jesse, Turus Ukko

Ja kaikkien eteen tulee tietysti kennelnimi Kautuksen. 

Blogi sai joulupennuille jouluisen ulkoasun. Sen verran olemme ahkeroineet tulevien pentujen eteen, että pihallemme on tulossa koiratarha kera lämpimän kopin. Lysti saa muuttaa sinne siksi aikaa, että Noomi saa rauhassa synnyttää ja hoitaa pentuja. Sitten kun pennut ovat isompia pääsevät ne tietysti tutustumaan myös Lystiin!

Kirjoittelen vielä aika harvakseltaan tänne...