Missä pentusi kasvaa ja kuka sen kasvattaa?

Olen eläinrakas viiden lapsen äiti Lempäälästä. Olen elänyt lähes aina koirien kanssa. Ensimmäinen oma koirani oli Jackrusseli Eevi, joka kuoli yllättäen pari vuotiaana aivokalvontulehdukseen. Pian sen jälkeen meille tuli sijoituspentu Noomi, mutta samoihin aikoihin kiinnostuin Bordercolliesta ja koiraharrastuksista. Kuuluinkin Lystin kanssa Vantaan pelastukoiriin kunnes muutimme Pirkanmaalle vuonna 2010. Bordercollie on rotuna vienyt sydämeni, vaikka russelitkin saa minut aina hyvälle tuulelleCool Jos yksin minusta olisi kiinni, meillä voisi olla näitä molempia ja monta!

Olen suorittanut kennelliiton kasvattajakurssin ja saanut kennelnimen Kautuksen syksyllä 2012. Olen myös käynyt Koirakoulu Vision kouluttajakurssin vaiheet I ja II. Kolmas jäi käymättä muuttomme takia. Olen taitava naksutinkouluttaja. Naksuttimen avulla mm. Noomi oppi keräämään lelunsa lelukoriin Cool

Koiraharrastukset ja näyttelyt kiinnostavat ja yritän aina välillä niissä käydä. Myös lapseni alkavat olla siinä iässä, että haluavat viedä koiria näyttelyihin ja harrastustoimintaan.

Harrastan monipuolisesti liikuntaa (etenkin kestävyysjuoksua) ja tykkään liikkua luonnossa sekä mökkeillä.

Kaikki pentumme kasvavat keskellä lapsiperheen arkea, joten ne tottuvat monenlaisiin ääniin ja monenikäisten käsittelyyn. Totutamme pennut myös autoiluun, ulkoiluun, kynsien leikkaamiseen, pesuun ja harjaukseen. Pennut madotetaan oikeaoppisesti, rekisteröidään Suomen kennelliittoonja sirutetaan. Eläinlääkäri tarkastaa (ja silmäpeilaa) pennut ennen luovutusta.