Lystin "ilmiöpennut"

Tänään iltapäivällä kun tulin töistä, huomasin todella, että elämä pentuhuoneessa on rauhoittunut. Haikea olo. Yhden pennun lähtemistä ei suuremmin huomannut, mutta kolmen pennun lähteminen näkyy ja kuuluu. Ilo oli kuulla ja lukea, että Taika (nykyiseltä nimeltä Friidu) ja Sumu on ensimmäisen päivän perusteella kotiutunut hyvin. Sumun lähtöä aamulla Lysti ei ehkä edes huomannut/tajunnut, mutta Taikan perään vinkui ikkunassa jonkin aikaa.Toivotaan, että yhteiselämä pennuilla ja omistajilla lähtee sujumaan mukavasti!

Kolme viimeistä kaveria on ollut tänään aika rauhallisia. Sanomalehtiä on mennyt viime päivinä niin runsaasti, ettei naapuriapu ole enää auttanut vaan olemme joutuneet hakemaan lehtiä lehtikeräyspisteistä.Seuraavaksi pennuista lähtee Sade, tiistaina. Tällä pennulla on luonnetta ja välillä olen miettinyt oisko siihen jostakin päässyt ripaus terrieriä :) ?!

Pennut tulee tänään ja huomenna 8 viikkoa. Lauantaina pentuhuone tyhjenee kahden pennun verran, sillä Sumu ja Taika muuttavat omiin koteihin. Haikeaa meille, mutta pennuille ja omistajille merkityksellinen päivä... Kyllähän nämä varmasti saa paljon paljon enemmän jakamatonta huomiota ja virikkeitä omien uusien omistajiensa luona! Usva-pennullakin menee kaikkien tietojen mukaan loistavasti, vaikka niin pikkumiehenä täältä meiltä lähti!

Minun jalka voi paremmin.Sain tänään jo kengän jalkaan enkä tarvitse keppejä, mutta siltikään ulos en uskalla pentujen kanssa, koska ne menee kovaa enkä pysy epätasaisella ja liukkaalla pihalla millään perässä.Siksi nuo kuvat on otettu sisätiloissa. Viikonloppuna (sunnuntaina) madotan Sade-, Tuuli- ja Lumi-pennun, mutta Sumu ja Taika saavat varmaankin  matokuurit omissa kodeissaan. Sellainen vinkki, että tabletit oli loppujen lopuksi erittäin vaikea saada osalle pennuista kolmena päivänä peräkkäin, joten antaisin tällä kertaa Canex-tahnaa... Ja seuraava madotus tapahtuu viikkoa ennen ensimmäistä rokotusta eli noin 11 viikon iässä.

Söpö!