Lystin "ilmiöpennut"

Lumisadetta

Pennut pääsivät tänään riehumaan ulos lumisateeseen :) Kiitos taas kaikille pikkuapulaisille ulkoilusta pentujen kanssa! Joka päivä pennut ovat ulkoilleet 1-3 kertaa siitäkin huolimatta, etten itse kykene viemään niitä ulos.

Huomenna on jäähyväisten aika: Mustausva muuttaa uuteen kotiin ja saa kutsumanimekseen "Dosse". Toivotaan onnea matkaan sekä Dosselle että omistajille.Usva on hyvin rohkea, leikkisä ja ehkä hieman dominoiva pentu ja haluaisi koko ajan olla ulkona riehumassa :) 

Meillä on täällä muutama pentu, joille kannatta vesikuppi valaa betonista... Ainakin Lumi ja Tuuli ovat erittäin innokkaita tyhjentämään vesikupin tassuilla :o Tämä on iso ongelma tällä hetkellä, sillä kuppi on jatkuvasti tyhjä ja lattia märkänä.Kyseisestä kupista syntyy sitä paitsi mahtava ääni, kun sitä työntää ympäri kodaria (kivilattia)!!!

Ja toinen hauska leikki on silputa kakka-pissapaperit... Tätä harrastaa kaikki pennut, mutta etenkin Sade, Sumu ja Taika. Tänäänkin monta kertaa kävin aika kovasti nuhtelemassa asiasta ja hyvin viattomina pennut katsoivat ja heti kun hävisin paikalta, oli Sade jyystämässä ja repimässä lehtiä... Ei ole mukava aamulla ensimmäisenä mennä kodariin, joka täynnä silputtua kakka-pissapaperia ja toisekseen paperia kuluu muutenkin paljon ja lehdet on meillä aina lopussa...

Kävelykepeillä kulkevaan ihmiseen pennut ovat nyt tottuneet ja eivät ainakaan keppejä pelkää, mutta minä kepillisenä hiukan niitä pelkään, kun ovat vähän liiankin kiinnostuneita kepeistä ja teipatusta jalasta.