Lystin "ilmiöpennut"

AXILUR-kuuri

Meinas unohtua tuo komas matokuuri, tällä kertaa Axiluria tabletteina eikä ollutkaan ihan yhtä helppo antaa kuin Canex-tahna, mutta kaikille sain kaksi puolikasta tablettia väkisin laitettua suuhun pureskeltavaksi.Nyt pitää muistaa sama homma vielä kahtena peräkkäisenä päivänä.Lystikin sai samalla omat kolme tablettia juuston sisälle käärittynä.

Äsken kävin pentujen kanssa ulkona ja kyllä oli meno taas hurjaa!!! Varsinkin nuo mustat, Sumu ja Lysti! Joku päivä otan kyllä videolle, miten multa lentää, muta roiskuu ja hakekasat tasaantu tämän nelikon vauhdista.Tuulikin meinas vähän innostua nelikon matkaan, mutta tyytyi sitten kuitenkin vähän hillitympään menoon.Lumi ja Taika ulkoili eri aikaan ja heidän meno oli selkeesti rauhallisempaa.

Sain ulkoilusta taas kaikista jonkun kivan kuvan, jotka laitan tänne ehkäpä huomenna, kun enempi aikaa. Mustien pentujen kuvaaminen ulkona on todella hankalaa: yleensä kuvissa näkyy vain häntä ;) Sain nyt kuitenkin pitkän ulkoilun aikana jokaisesta jonkun kelvollisen kuvan!