Lystin "ilmiöpennut"

Pentutarkastus ja 6 viikon painot

Tänään käytiin eläinlääkärin luona Tampereella.Pennuille tehtiin perustarkastuksen lisäksi silmäpeilaus.Kaikki muut saivat puhtaat paperit, mutta tämä meidän komein uros, Sumu-Ukko, piiloittelee toista kivestään jossakin :( Toivottavasti se sieltä ilmaantuu ennen puolen vuoden ikää ja jos ei, Sumulla ei ainakaan tule olemaan uraa näyttelykehissä eikä isänä... Mihinkään muuhun menoon asia ei onneksi vaikuta!

Meidän kotia tuhotaan nyt ihan perusteellisesti!Lupasinko mä pitää näitä pentuja vielä kolme viikkoa? :O 

Lysti käy edelleen imettämässä pentuja jonkun kerran päivässä, varsinkin silloin kun pennuilla on raakaa jauhelihaa ruokana.Ehkä ymmärtää, että jos antaa vähän maitoa mahan täytteeksi, voi osa jauhelihasta jäädä syömättä ja tietysti emo saa loput ;) Myös lampaankorvat joita ostin pennuille kaluttavaksi meinaa upota yksi toisensa perään ahneen emokoiran suuhun!

Tänään en ottanut Lystiä mukaan eläinlääkärireissulle ja kyllä oli ollut emolla kova hätä kotona!

Tässä tulee kuuden viikon painot: 

TAIKA 4kg

TUULI 4kg

SADE 4kg

USVA 4kg

LUMI 3,9kg

SUMU 3,6kg

Isoimpana syntynyt onkin nyt pienin! Aika hurjia lukuja muuten.Olen syöttänyt ihan ruokasäkin ohjeen mukaan ja lisäksi korvannut välillä annoksia jauhelihalla. Lystin ruuakin olen vaihtanut jo perusruokaan, mutta ilmeisesti Lysti vielä imettää aika paljon pentujen ikä huomioiden. Pennut on pulskia, mutta silti kaikki liikkuu hyvin ja riehuu sisällä ja ulkona.Sitten omissa kodeissa varokaa ylisyöttämistä; kylkiluut saisi tuntua ihan kunnolla koko ajan.Tässä vaiheessa ei ole vielä niin tarkkaa.