Lystin "ilmiöpennut"

Uusia kuvia, leluja ja karkkipäivä :D

Kuvien ottaminen ei ole kovin helppoa hommaa enää, jos ei ole apureita (pennut on kovin liikkuvaisia!) ja nyt niitä on ollut huonosti tarjolla lasten harrastusten ja iltakoulun takia.Jospa viikonlopun aikana saisin parempia kuvia, kun pari siskon tyttöä tulee viikonloppuvierailulle. Tässä kuitenkin joitakin otoksia tältä päivää...

Eilen käytiin Ideaparkissa ostamassa pennuille omia nameja ja monta uutta lelua.Pinkki vinkuva possu taitaa olla tällä hetkellä leluista suosituin. Tai ehkä vielä suositumpi on toisen pennun häntä :O Siinä saatetaan roikkua pitkiäkin aikoja toisesta välittämättä!

Suurin osa pennuista tajuaa jo käydä tarpeilla sanomalehdillä.Lumi on sen verran hienohelma, ettei koskaan pissi muuta kuin lehdille. Kakkoja ei taida löytyä muuta kuin lehdiltä, mutta yksittäisiä pissoja tulee kyllä välistä muuallekkin kuin sanomalehtinurkkaukseen.

Lysti edelleen imettää säännöllisesti pentuja ja muutenkin vahtii ja valvoo niiden tekemisiä tosi tarkasti puuttuen kaikkeen aina kun tarve vaatii. Yksittäin on otettu pentuja jo muuallekkin taloon tutustumaan ja varsinkin silloin Lysti viisaana emänä kulkee pennun vierellä ja estää tassulla menemästä "vaarapaikkoihin".

Emäntä lähti hölmönä kolme päivää maratonin jälkeen sählyyn, reväytti takareiden, siirtyi maaliin ja sai pallon silmään ja silmän mustaksi :( Nyt sitten linkutetaan silmä mustana ties kuinka kauan :(  Sellaista arkea tänne!