Lystin "ilmiöpennut"

Neljän viikon painot ja matokuuri

Tänään pennut pääsi taas vaa´alle, mutta ei löytynyt tästä talosta niin isoa taikinakulhoa, että olisi saanut vielä tarkalla vaa´alla punnittua nappulat. Ensimmäistä kyllä yritin, mutta Taika tuli hetkessä yli kulhon ja kulho kaatui muutaman kerran ja oli muuten Tupperwaren isoin taikinakulho kyseessä!

No, vaaka löytyy minultakin ja sylissä punnitsin jokaisen pennun ja KAIKKI MUUT paitsi Tuuli painoi 2,1 kg , Tuuli oli jo 2,3 kg. Hyvin on kaikki kasvanut ja painotkin tasoittunut.. Tänään annetaan pennuille toinen matokuuri, Canexia edelleen, mutta kolmas kuuri saa sitten olla jotakin muuta lääkettä vaikka Axiluria. Ruuaksi pennut on saanut RoyalCanin penturuuan lisäksi raakaa jauhelihaa ja kermaviiliä. Hyvin maistuu kaikille, etenkin tuo jauheliha :)

Äänisiedätys cd:tä on kuunneltu päivittäin ja tarkoitus jatkaa päivittäin. Kehoitan teitä hankkimaan sen kotiinkin, jos haluatte jatkaa siedätystä tämän varhaisen pentuiän jälkeenkin.

Esikoisen koko luokka kävi tänään aamupäivällä katsomassa pentuja, joten taas sai pennut käsittelyä, melusiedätystä ja sylittelyä pariltakymmeneltä 11-vuotiaalta :) Kaikki tietysti ihastelivat Lystiä ja pentuja!

Viikonloppuna on jännitystä ilmassa, kun emäntä ja isäntä lähtee elämänsä ensimmäiselle maratonille. Tämä nyt ei liity näihin pentuihin mitenkään, mutta Lysti on kyllä ollut uskollinen treenikumppani aina siihen asti kunnes mahasta alkoi näkyä uuden elämän kasvu.Jos olis olemassa koiramaratoneja tai edes puolikkaita, voi olla että oltas aika innokkaita osallistujia Lystin kanssa.Sen verran innokkaita juoksijoita molemmat! Olishan se nätti huoltopisteellä hörpätä urheilujuoma Hurtan kanssa ja tietysti Hurtalle olis oma energiajuoma myöskin.Ehkäpä joskus tämäkin on mahdollista... Niin ja kun olemme yhden yön reissussa, niin pennuilla on kyllä kaksi luottohoitajaa täällä!