Lystin "ilmiöpennut"

25.9. 2012

Elämä pentulaatikossa vilkastuu. Muutama pennuista on alkanut jo selkeesti painimaan. Ipanat ovat myös pidempiä aikoja valveilla, vaikka kyllähän nukkuessa edelleenkin menee iso osa vuorokaudesta.Lasten mielestä liian iso.

Tilasin Koirakoulu Vision sivuilta äänisiedätys cd:n pennuille. Kyseisen cd:n yritin tilata jo silloin kun Lysti tuli meille, mutta se oli tilapäisesti loppu :( Lysti on silti hyvin ääniä sietävä: ei reagoi rakennusääniin, ukkoseen, junaan, lentokoneeseen eikä edes pyssyyn ainakaan kaukaa. Onhan meillä täällä omasta takaa aika kova meteli jatkuvasti, mutta ajattelin kuunteluttaa tuota äänisiedätys cd:tä pennuilla mahdollisimman paljon, mutta tietenkin hiljaisella äänellä aloittaen. CD on pituudeltaan 72 min ja sieltä pitäisi kuulua kaikki mahdolliset elämisen äänet junasta lentokoneeseen ja ukkosesta ampumiseen.

Kun joku päivä kotona on rauhallinen hetki lasten suhteen ja vilkas hetki pentujen suhteen, kaivan esiin videokameran ja kuvaan tänne pätkän pentujen painiharjoituksista :) Sitä päivää ja hetkeä odotellessa!