Lystin "ilmiöpennut"

15.9. 2012

Penut kasvavat kovaa vauhtia.Kaikilla paino on tuplaantunut. Olemme onnekkaita, kun saamme seurata tämän lauman kasvua omassa kodissamme. Niin lapset kuin aikuiset nautimme suunnattomasti näistä pienistä bortsupalleroista, jotka edelleenkin näyttää enempi marsuilta kuin koiranpennuilta :) Kauniita näistä silti tulee, sen näkee jo nyt. Ja varmasti myös hyväluonteisia kun tietää kenen perimää kantavat. Ja kestäviäkin näistä kasvaa aivan varmasti tämän perheen keskellä! 

Lasten kaverit malttamattomana käy joka päivä kysymässä joko pentuja saa tulla katsomaan, mutta olen ollut tiukka ja sanonut, että vasta kolmen viikon iässä. Nyt on viikko kulunut, kaksi on edessä, mutta oikeesti näiden syntymääkin  odotettiin ainakin kuukausi, joten pitkään joutuvat nämä lapsiressut odottamaan pentujen näkemistä, niiden sylittelyä ja niiden kanssa leikkimistä.

Kun kerran paino on tuplaantunut, voitte arvata, että se näkyy myös ulkonäössä... Huomenna olisi tarkoitus kuvata pennut tänne taas.Silloin ikää on jo 10 vuorokautta. Hui kuinka aika rientää!