Lystin "ilmiöpennut"

6.9. 2012

Kyllä se on niin, että pentulaatikko kelpaa nukkumiseen, mutta ei pentujen tekoon.Tänä aamuna oli koko kodinhoitohuone/arkieteinen myllätty! Tytär oli jättänyt ratsastusvarustuskassin auki kyseisen tilan yhteen nurkkaan ja Lysti oli tyhjentänyt kassin ja pentulaatikon täkit ja pyyhkeet yhteen kasaan ja tuntui olevan tyytyväinen omaan pesäänsä. 

Olen tässä pähkäillyt mikä olisi hyvä pehmuste pentulaatikon pohjalle? Peitot ja pyyhkeet tuntuu hiukan vaarallisilta, pelkään että pentu jää vahingossa pyyhkeen tai täkin alle ja tukehtuu.En tiedä voiko näin käydä? Mies lähti käymään päivän reissun kotonaan ja aikoi katsoa löytyykö sieltä vanhaa patjaa, josta vois leikata oikean kokoisen alusen.

Lämmöt on laskenut niin, että eilen aamulla oli 37,85 ja illalla 37,51. Tänään aamusta mittasin 37,45. En tiedä kertooko nämä lukemat mulle mitään, mutta jatkan mittaamista... Käytös ainakin viittaa siihen, että synnytys lähenee: parhaillaankin Lysti petaa, läähättää, käyttäytyy levottomasti, välillä tärisee. Ensikertalaisena en tiedä alkaako tuollainen käytös päivää ennen vai viikkoa ennen synnytystä? Ihmissynnytyksistä olen viiden kokemuksella oppinut sen, että lopussa tarvitaan malttia... vaikka tuntuu, että "syntyy minä hetkenä hyvänsä", voi mennä vielä useita viikkoja!Synnytykset tapahtuu aina yöllä!