Lystin "ilmiöpennut"

21.8.

Lysti voi jo todella paksusti.Ei ole mitään epäilystä etteikö niitä pentuja mahassa kasva :) Toivottavasti määrä on maltillinen, sillä emännällä voi tulla vaikeuksia kovin suuren katraan kanssa! Jokaiselle pennulle haluaa löytää hyvän kodin ja homma käy äkkiä hankalaksi ison pentulauman kanssa.

Lysti sai viime viikolla matokuurin Canexia ja siirryimme myös tiineen koiran ruokaan.Ruoka ja vesi maistuu Lystille hyvin ja emäntä tai emännän lapset saa yhtenään olla Lystiä ulkoiluttamassa.

Lystistä on tullut entistäkin rauhallisempi mammakoira, joka nukkuu talon viileimmässä nurkassa ja kerjää rapsutuksia jokaiselta vuorollaan. Vauhti on hidastunut huomattavasti! Lystistä on tullut tiineyden myötä myös vahtikoira: selvästikkään ei pidä siitä, että sähkömies kiinnittelee pihalla ulkovaloja tai että lasten kavereiden vanhemmat ajaa pihaamme... Tämän viikon loppu puolella tai ensi viikon alkupuolella on tarkoitus tehdä Lystille pentulaatikko.Mies aikoo tehdä sen itse.Jos on kolme taloa rakentanut niin eiköhän yhden pentulaatikon osaa tehdä..?!