Lystin "ilmiöpennut"

Huomenna lähtee kaksi viimeistä pentua ja meidän talo hiljenee. Kodinhoitohuone, pukutila ja arkieteinen pääsee taas alkuperäiseen käyttöön. Kennelliitossa oltiin yllättävän nopeita, sillä rekisteripaperit tuli jo tämän päivän postissa.Postittelen niitä teille ensi viikon aikana. Yhdessä paperissa oli nimi väärin, joten siitä pyydän vielä korjatun version.

Meillä on ollu ikimuistoinen syksy pentujen kanssa, vaikka myös työtä on ollut valtavasti. Olen oppinut ja viisastunut projektin aikana paljon... Ensi kerralla tiedän, että penturuokaa kannattaa tilata heti monta isoa säkillistä.Sanomalehtiä kannattaa kerätä jo vuosi ennen pentujen syntymää. Portti pitää olla muutaman kymmenen senttimetriä korkeampi ja ehkäpä mielummin nätti ja avattavissa oleva.Tärkein asia mitä olen oppinut liittyy pentujen luonteeseen: todellinen luonne paljastuu vasta 5-7 viikon iässä ja siksi en enää koskaan lupaa tiettyä pentua tiettyyn perheeseen värin tms. perusteella, sillä aktiivisen koirarodun kanssa pitää tarkasti harkita millainen pentu sopii mihinkin perheeseen ja harrastukseen ja myös toisin päin, että millainen koti sopii kullekkin pennulle... Minulla oli tuuria, sillä vilkkaimmat pennut päätyivät oikeisiin käsiin!

Hyvää jatkoa kaikille pennuille ja pennun perheille.Toivon, että kuulen teistä! Toivottavasti kaikki kuvautatte pentujen lonkat reilu vuoden iässä ja toivottavasti löydätte jonkun mukavan harrastuksen koiranne kanssa ja ennen kaikkea nautitte yhteisestä elämästä pitkään!

Myös Lumilikka lähtee huomenna. Lumi taitaa jäädä nimeltään Lumiksi.
Tuuli muuttaa huomenna naapuriin ja saa kutsumanimekseen Sandy. Koira menee sijoituskoiraksi, joten toivottavasti joskus saamme elää tämän saman ajan Sandyn ja pentujen kanssa!

Tänään lähti Sade, jonka kutsumanimi on tästä lähtien Rumba. Meillä on ollut erittäin rauhallista viikonlopun jälkeen, kun kaksi pentua lähti ja nyt tietysti vieläkin hiljenee ja rauhoittuu elämä pentuhuoneessa. Jälkeenpäin kuulin lapsilta, että juuri Sumu ja Taika oli kova kaksikko riehumaan, joten ei ihme, että lauantain jälkeen on ollut niin hiljaista... Hyviä terveisiä olen saanut kaikilta tähän mennessä kotiutuneilta ja toivotaan Sade-pennulle ja omistajalle yhtä hyvää alkua ja jatkoa!! Sade oli kolmannen tyttäremme pentu ja kuvasin tämän kaksikon muistoksi tänne.Taika oli minun ja Sumu mieheni ja samantyyppiset kuvat jäi meistä ottamatta!

Maksoin äsken verkossa pentujen rekisteröintimaksut, joten ei niissä papereiden saamisessa varmaan kovin kauaa kestä!

Sade ja pentuajan omahoitaja!